Bæredygtige løsninger

Når du skal bygge eller renoverer, så er der mange forskellige materialer du kan vælge imellem til dit byggeri. SuperHuse kan hjælpe dig med at få et overblik over de forskellige materialemuligheder og deres egenskaber. I SuperHuse har vi fokus på bæredygtighed og vi kan hjælpe med at få et overblik over hvordan du skaber et bæredygtigt materialevalg, samtidig med at vi kan give dig et overblik over økonomien i de valg du skal træffe, hvor vi tager højde for alle de forskellige udgifter, der kan påvirke de reelle udgifter du har, også på længere sigt.

​Co2 fodspor

Der er mange muligheder for at nedbringe udledningen af co2 både under byggeriet og i materialevalget. Ved at benytte genbrugsmaterialer, som samtidig er energirigtige, kan man på den måde undgå udledningen af co2 ved produktion af materialerne og også ved nedbrydelse af materialet som også er en proces der udleder co2. Benyttelse at materialer der er vedligeholdelsesfrie og langtidsholdbare, er også en måde at nedsætte co2 udledningen. SuperHuse kan rådgive dig i hvordan du mest effektivt og rentabelt efterlader mindst muligt co2 fodspor.

Cradle to cradle

Cradle to cradle eller vugge til vugge er en videreudvikling af konceptet vugge til grav. Visionen i cradle to cradle er, at i stedet for, at ville minimerer fodspor, så vil man efterlade et positivt aftryk. Målet er at effektivisere produktion, sådan så alt hvad der fremstilles skal kunne indgå i et kredsløb, drevet af den udbegrænsede energi som joden besidder til gavn for planeten. Cradle to cradle går ikke ud på at minimerer forbrug, men på at forbruge med omtanke, så det vi forbruger kan genbenyttes eller komposteres, så råstoffer ikke går til spilde. Den mangfoldighed planeten har fejres og bevares i denne ideologi.

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning i forhold til din specifikke opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores tømrer. Du kan enten ringe til os på telefon 53 59 70 50, eller du kan skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Jacob Johansen

​Bygmestervej 3, 5854 Gislev

​CVR: 37507970

Superhuse ApS

Bygmestervej 3, 5854 Gislev

​CVR: 37606499​

Kontakt os

Telefon: 53 59 70 50

E-mail: jj@superhuse.dk