Byggeskadeforsikring

Vores byggeskadeforsikring tegnes på alle nye huseEt professionelt husbygningsfirma som SuperHuse der opfører privat boliger, skal have en byggeskadeforsikring for at kunne få tilladelse til at bygge.​

Forsikringsaftalen indgås mellem den professionelle bygherre(SuperHuse) og forsikringsselskabet, men den der er sikret, er ejeren af den pågældende bolig. Forsikringen er gældende i 10 år og dækker væsentlige byggeskader, der har betydning for bygningens levetid og funktion.

​En byggeskadeforsikring dækker, at arbejdet er udført fagmæssigt korrekt, og at de offentlige forskrifter er overholdt.

Det giver sikkerhed og tryghed så du og familien kan sove roligt om natten.​

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning i forhold til din specifikke opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores tømrer. Du kan enten ringe til os på telefon 53 59 70 50, eller du kan skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Jacob Johansen

​Bygmestervej 3, 5854 Gislev

​CVR: 37507970

Superhuse ApS

Bygmestervej 3, 5854 Gislev

​CVR: 37606499​

Kontakt os

Telefon: 53 59 70 50

E-mail: jj@superhuse.dk