Materialevalg

​​Der er 2 krav der skal være opfyldt når man vælger materialer til sit nye drømmehus. Udseende og kvalitet er afgørende. Udseende fordi det skal være pænt og tidssvarende og kvalitet fordi det skal holde i mange år.

Derfor gør vi også meget ud af at rådgive om, hvilke materialer I skal vælge til jeres nye drømmehus, naturligvis med hensyntagen til hvad I selv ønsker. Nedenfor kan I se eksempler på materialer, som I selv skal vælge og har indflydelse på hos vores leverandører, så I får et hus med jeres personlige præg:

  • Mursten og tagsten
  • Vinduer og døre
  • Gulvbelægning
  • Inventar
  • Sanitet
  • Hårde hvidevarer

​Uanset hvilke materialer I vælger til jeres nye hus, kan I være sikre på, at vores leverandører altid vil anbefale jer kvalitetsmaterialer, som er problemfrie, gennemprøvede og energivenlige. Vi anvender kun anerkendte kvalitetsmaterialer fra anerkendte producenter og sammen med dygtige håndværkere giver det netop det rigtige resultatet, som I kan være tilfredse med.

Udgifter til el, vand og varme er store poster i den enkelte families budget i dag. Derfor vil vi altid tilstræbe optimale løsninger, så udgifterne bliver så lave for jer som mulige. Vi laver en energiberegning inden byggeriet starter op, og i får et energimærke, når byggeriet er færdigt.​

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning i forhold til din specifikke opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores tømrer. Du kan enten ringe til os på telefon 53 59 70 50, eller du kan skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Jacob Johansen

​Bygmestervej 3, 5854 Gislev

​CVR: 37507970

Superhuse ApS

Bygmestervej 3, 5854 Gislev

​CVR: 37606499​

Kontakt os

Telefon: 53 59 70 50

E-mail: jj@superhuse.dk