Ny garage til indkørslen

​Er den nuværende garage gammel og forfalden, eller har du behov for plads til en ekstra bil? Har du ikke allerede en garage, men kunne du tænke dig at give ly og læ til din bil? Så lad os hjælpe dig. Hos Tømrermester Jacob Johansen har vi mange års erfaring som tømrer, hvilket blandt andet indebærer, at vi har kompetencerne til at bygge en flot ny garage i træ til dig og din bil. Vi tilbyder opsætning af garage for kunder i områderne omkring Odense, Årslev og Ringe, så sig endelig til, hvis vi skal hjælpe dig med dit projekt.

En flot og funktionel løsning

En garage er et rigtigt godt alternativ til en carport, og det skyldes blandt andet, at det typisk er en mere helstøbt løsning at bygge en ny garage frem for en ny carport, da man herved får en løsning, der er integreret i huset. Med en garage får du en flot og funktionel løsning, der ikke bliver for voldsom i udtrykket, men samtidig kan du og bilen nyde godt af læ og tørvejr under garagen.

På de varme sommerdage slipper du for at sætte dig ind i en brandvarm bil, hvis bilen er parkeret i garagen, og om vinteren kan du minimere behovet for fjernelse af is og sne markant.

Hvad koster en garage?

Vores priser på en ny garage afhænger af en række forskellige faktorer, herunder blandt andet:

  • ​Om det skal være en enkelt eller en dobbelt-garage
  • ​Om vi for eksempel skal bygge et skur i forlængelse af garageen
  • ​Om du har nogle særlige ønsker til valg af materialer
  • Om du har nogle krav til garagens konstruktion

Vi står dog altid til rådighed med en billig pris, uanset hvilke ønsker du har til det færdige resultat.

Kontakt os og indhent et tilbud på en ny garage

Kunne du tænke dig at få opsat en ny garage i din indkørsel, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, så hører vi meget gerne fra dig enten på telefon 53 59 70 50 eller e-mail jj@superhuse.dk.​

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning i forhold til din specifikke opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores tømrer. Du kan enten ringe til os på telefon 53 59 70 50, eller du kan skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Jacob Johansen

Bygmestervej 3, 5854 Gislev

​CVR: 37507970

Kontakt os

Telefon: 53 59 70 50

E-mail: jj@superhuse.dk