Hjælp til byggetilladelse, før byggeriet begynder

​Få hjælp af en byggesagkyndig

Skal du i gang med et byggeprojekt i nærmeste fremtid? Så skal du med stor sandsynlighed have en byggetilladelse først. Hos Tømrermester Jacob Johansen ApS har vi 6 års erfaring inden for husbyggeri, og derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning og hjælp til byggetilladelse. Vores byggesagkyndige hjælper primært kunder i og omkring Ringe, Årslev, Svendborg og Odense.

I mange tilfælde er det nødvendigt at søge byggetilladelse hos kommunen, hvis du skal i gang med et større projekt. Det kan både være ved nedrivning, nybyg eller ved opførelse af udestue, skur eller overdækning på din grund. Det kan være svært at finde hoved og hale i lovgivningen omkring disse tilladelser, og derfor kan du med fordel få professionel hjælp hos os.​

Har du brug for en byggetilladelse?

Hvis du har brug for at få en byggetilladelse, er vi en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Vi har mange års erfaring på området, hvilket betyder, at vi har styr på alle regler i forbindelse med ansøgning om byggetilladelse. Vi tilbyder hjælp til byggetilladelse i forbindelse med forskellige slags projekter, så tøv ikke med at kontakte os.

​​Vi står for hele processen fra start til slut. Vi både skriver, skitserer og laver byggeansøgninger, som altid overholder alle regulativer – for alle slags kunder. Hos os er du desuden garanteret en god pris, uanset hvad vi skal hjælpe dig med.

Kontakt os for professionel hjælp til byggetilladelse

Byg nyt hus, og få professionel hjælp til byggetilladelse hos os. Vi kender lovgivningen ind og ud, så du kan trygt lade os hjælpe dig med alt fra tegninger til tilladelse.

For spørgsmål kontakt os på telefon: 53 59 70 50 eller på e-mail: jj@superhuse.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning i forhold til din specifikke opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores tømrer. Du kan enten ringe til os på telefon 53 59 70 50, eller du kan skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Jacob Johansen

Bygmestervej 3, 5854 Gislev

​CVR: 37507970

Kontakt os

Telefon: 53 59 70 50

E-mail: jj@superhuse.dk