Nyt tag på huset lægges af dygtig tømrer

Tagarbejde af høj kvalitet

Er det ved at være tid til, at husets tag skal skiftes ud? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Tømrermester Jacob Johansen tilbyder vi blandt andet tagrenovering, lægning af nyt tag og andet tagarbejde, som bliver udført af vores dygtige og erfarne tagdækkere. Vores brede erfaring omfatter blandt andet:​

  • ​Eternittag
  • ​Tegltag
  • Betontagsten
  • ​Skifertag
  • Zinktag

Vi løser mange forskelligartede tagopgaver for både private husejere samt forskellige former for erhverv i både Ringe, Odense, Svendborg, Årslev og andre omkringliggende områder. Skal vi også komme forbi og kigge nærmere på dit tag?

Hvad koster et nyt tag?

De fleste husejere ved, at et nyt tag er en dyr post, og derfor er det naturligvis også væsentligt at vide, hvor meget det helt præcist kommer til at koste at få lagt et nyt tag på huset.

Vores priser er dog meget individuelle, da de hovedsageligt afhænger af, hvor stort taget er. Som udgangspunkt kan du dog regne med, at et nyt tag hos os koster ca. 350.000 kr. ved et tag på 200 kvadratmeter. Er dit tag større eller mindre, kan du trække lidt fra eller lægge lidt til.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, har du nogle spørgsmål, eller har du en specifik tagopgave, skal du have hjælp til en byggetilladelse, renovering af hus, eller andet som du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på? Så kontakt os allerede i dag. Du kan med fordel ringe til os på telefon 53 59 70 50, men du har også altid mulighed for at skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning i forhold til din specifikke opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores tømrer. Du kan enten ringe til os på telefon 53 59 70 50, eller du kan skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Jacob Johansen

Bygmestervej 3, 5854 Gislev

​CVR: 37507970

Kontakt os

Telefon: 53 59 70 50

E-mail: jj@superhuse.dk