Professionel renovering af hus

Lad os klare små som store ombygninger

Uanset om dit hus eller din ejendom skal renoveres totalt, eller du skal have renoveret en del af huset som f.eks. tagetagen, så har vi masser af idéer og den faglige kompetence til at få dit byggeprojekt godt i mål.

Tømrermester Jacob Johansen ApS blev stiftet for 6 år siden, og vores base er i Ringe. Herfra kører vi ud til private husejere og virksomheder, som har brug for en dygtig og erfaren tømrer i nærområdet samt Årslev, Svendborg, Odense og omegn.

Mange muligheder med renovering af hus

Med den rette ombygning, kan du både spare penge på den årlige varmeregning og udnytte pladsen i huset eller ejendommen optimalt.

Er der brug for en totalrenovering af din ejendom, kan du med det rette valg af materialer og finesser ændre husets karakter og udseende komplet. Du kan også underbygge og fremhæve den eksisterende stil – alt efter hvad du ønsker.

Vi hjælper dig hele vejen med rådgivning og forslag til din husrenovering, så vi er sikre på, at vi i fællesskab finder frem til en løsning, der både er energivenlig og smuk at se på.

Skal du have foretaget en omfattende renovering, som omhandler mange forskellige håndværkeropgaver og faggrupper, så påtager vi os gerne at stå for hele projektet.

Vi har stor erfaring med totalrenovering af hus, hvor du som kunde kun behøver at forholde dig til ét byggefirma. Kontakt og møder med f.eks. murere og elektrikere tager vi os af, og vi sørger for at tidsplaner, budget og pris bliver overholdt.

Kontakt os for rådgivning og tilbud

Har du brug for rådgivning i forbindelse med renovering af hus, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på netop dit byggeprojekt? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Uanset hvilken type opgave du skal have udført, så finder du hos os billige priser på kvalitetsarbejde fra små opgaver til komplette løsninger med totalentreprise.

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning i forhold til din specifikke opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores tømrer. Du kan enten ringe til os på telefon 53 59 70 50, eller du kan skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Jacob Johansen

Bygmestervej 3, 5854 Gislev

​CVR: 37507970

Kontakt os

Telefon: 53 59 70 50

E-mail: jj@superhuse.dk