Opbygning af træterrasse i mange forskellige materialer

Få en ny træterrasse

Kunne du tænke dig at få bygget en ny terrasse i træ i din have eller ved dine erhvervslokaler? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tømrermester Jacob Johansen har vi mange års erfaring som tømrer, og det betyder blandt andet, at vi er eksperter inden for opbygning af træterrasse, uanset hvilken form for konstruktion du ønsker.

Vi kører ud til private husejere og erhvervskunder i blandt andet Svendborg, Ringe, Odense, Årslev og andre omkringliggende områder, som godt kunne tænke sig en hyggelig siddekrog i deres have eller udearealer. Skal vi også komme forbi dig?

Hvad koster en træterrasse?

Ved opbygning af træterrasse afhænger vores priser af mange forskellige faktorer, som blandt andet kan omfatte:

  • ​Hvor stor terrassen skal være
  • Hvilke materialer du vælger
  • Om du ønsker en vedligeholdelsesfri terrasse
  • ​Hvilken konstruktion vi skal bygge ud fra
  • ​Om du ønsker et specialdesign

​Der findes utrolig mange løsninger, når det kommer til terrasser. Du kan for eksempel vælge mellem mange forskellige typer terrassebrædder, ligesom det kun er fantasien, der sætter grænserne til selve opbygningen. Vi kan for eksempel bygge en trappe rundt om terrassen, eller vi kan bygge indbyggede blomsterkummer, som passer i materialerne til resten af terrassen. Netop derfor tilbyder vi også at udarbejde et skræddersyet tilbud ud fra lige netop dine ønsker, så du på forhånd ved, hvor meget din drømmeterrasse kommer til at koste.

Få kyndig vejledning til opbygning af træterrasse

Vi står til rådighed med rådgivning og vejledning ved opbygning af træterrasse, hvis du er i tvivl om, hvilke terrassebrædder du skal vælge, eller hvilken løsning der vil matche dine behov bedst. Så kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp, spørgsmål omkring levering og montering, eller hvis vi skal beregne en billig pris på en ny terrasse til dig. Derudover varetager vi også opgaver såsom udskiftning af vinduer, renovering af hus og meget mere.

Du kan enten ringe til os på telefon 53 59 70 50 eller til vores e-mail jj@superhuse.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning i forhold til din specifikke opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores tømrer. Du kan enten ringe til os på telefon 53 59 70 50, eller du kan skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Jacob Johansen

Bygmestervej 3, 5854 Gislev

​CVR: 37507970

Kontakt os

Telefon: 53 59 70 50

E-mail: jj@superhuse.dk