Træterrasse i mange forskellige materialer

​Kunne du tænke dig at få bygget en ny terrasse i træ i din have eller ved dine erhvervslokaler? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tømrermester Jacob Johansen har vi mange års erfaring som tømrer, og det betyder blandt andet, at vi kan bygge en flot træterrasse for dig, uanset hvilken form for konstruktion du ønsker.

Vi kører ud til private husejere og erhvervskunder i blandt andet Ringe, Odense, Årslev og andre omkringliggende områder, som godt kunne tænke sig en hyggelig siddekrog i deres have eller udearealer. Skal vi også komme forbi dig?

Hvad koster en træterrasse?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en træterrasse koster. Prisen afhænger af mange forskellige faktorer som for eksempel:

  • ​Hvor stor terrassen skal være
  • Hvilke materialer du vælger
  • Om du ønsker en vedligeholdelsesfri terrasse
  • ​Hvilken konstruktion vi skal bygge ud fra
  • ​Om du ønsker et specialdesign

​Der findes utrolig mange løsninger, når det kommer til terrasser. Du kan for eksempel vælge mellem mange forskellige typer terrassebrædder, ligesom det kun er fantasien, der sætter grænserne til selve opbygningen. Vi kan for eksempel bygge en trappe rundt om terrassen, eller vi kan bygge indbyggede blomsterkummer, som passer i materialerne til resten af terrassen. Netop derfor tilbyder vi også at udarbejde et skræddersyet tilbud ud fra lige netop dine ønsker, så du på forhånd ved, hvor meget din drømmeterrasse kommer til at koste.

Kontakt os og få kyndig rådgivning eller en pris på din nye terrasse

Vi står til rådighed med rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilke terrassebrædder du skal vælge, eller hvilken løsning der vil matche dine behov bedst. Så kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp, hvis du har spørgsmål omkring levering og montering, eller hvis vi skal beregne en pris på din nye træterrasse til dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 53 59 70 50, men du kan også skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning i forhold til din specifikke opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores tømrer. Du kan enten ringe til os på telefon 53 59 70 50, eller du kan skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Jacob Johansen

​Bygmestervej 3, 5854 Gislev

​CVR: 37507970

Kontakt os

Telefon: 53 59 70 50

E-mail: jj@superhuse.dk