Udskiftning af vinduer betaler sig

​Isætning af vinduer

​Er husets vinduer utætte, og trækker det ind? Er det blevet tid til at få monteret nye vinduer? Så står vi hos Tømrermester Jacob Johansen klar til at udføre opgaven. Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer, som vi både udfører for private boligejere og erhvervskunder i Årslev, Ringe, Odense, Svendborg og omegn.

5 fordele ved at udskifte af vinduer

Hvis husets vinduer er gamle og utætte, er der mange gode grunde til at skifte dem ud. Nedenfor kan du finde en oversigt over nogle af de største fordele ved at få erstattet de utætte vinduer med nye:

  1. ​Du kan opnå store besparelser på varmeregningen
  2. ​Du slipper for træk og kulde
  3. ​Du kan få mere lys ind i din bolig
  4. ​Du kan øge husets værdi
  5. ​Du kan benytte dig af håndværkerfradraget

​Når vinduerne er utætte, betyder det, at der let kan sive kold luft udefra ind i din bolig, og samtidig siver varmen fra radiatorer eller andre varmekilder hurtigt ud i kulden. Det betyder, at du er nødt til at varme ekstra meget op for at kunne holde varmen og undgå træk, og det er dyrt – både for pengepungen og for miljøet.

Samtidig er det en oplagt måde at få skiftet de små vinduer ud med større og moderne vinduespartier, som er mere energivenlige, og som samtidig giver et bedre lysindfald.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning og montering af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvilket materiale vinduerne skal være fremstillet i og hvilken producent du vælger. Derudover afhænger prisen også af, om vi skal foretage ændringer i huset for at få plads til større vinduer efter mål.

Typisk kan du dog opnå en ganske billig pris på udskiftning af vinduer, fordi du kan benytte dig af håndværkerfradraget og spare penge på varmeregningen. Samtidig kan de nye vinduer også medføre en værdistigning af boligen. Desuden tilbyder vi også anlægning af træterrasse, lægning af nyt tag, totalentreprise og meget mere

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på telefon 53 59 70 50 eller e-mail jj@superhuse.dk.​

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning i forhold til din specifikke opgave, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores tømrer. Du kan enten ringe til os på telefon 53 59 70 50, eller du kan skrive til vores e-mail jj@superhuse.dk.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Jacob Johansen

Bygmestervej 3, 5854 Gislev

​CVR: 37507970

Kontakt os

Telefon: 53 59 70 50

E-mail: jj@superhuse.dk